Akateeminen (KTM) teinin äiti – arvoina vapaus ja vastuu, demokratia, mahdollisuuksien tasa-arvo, sivistys, kannustavuus, avarakatseisuus ja välittäminen.

Olen syntynyt Tampereella 1968, jossa vietin lapsuuteeni ja nuoruuteeni. Muutin 90-luvun alussa opiskelemaan Vaasan Yliopistoon, josta valmistuin kauppatieteiden maisteriksi. Helsinkiin lähdin töiden perässä 90-luvun puolivälissä. Asumme tällä hetkellä Vuosaaressa, Aurinkolahdessa. Aiempia kotikulmiani Helsingissä ovat olleet Munkkivuori, Kruununhaka ja Sörnäinen. Olemme asuneet Vuosaaressa 16 vuotta ja viihtyneet todella hyvin. Vuosaaressa lähellä löytyy meri, luonto, harrastukset, ostosmahdollisuudet ja metro, jolla pääsee sujuvasti Helsingin keskustaan.

Perheeseeni kuuluu poikani Max sekä Parsonrusselterrieri neiti nimeltä Jane.


Viimeiset 14 vuotta työnantajani on ollut Espoon kaupunki. Työskentelen kaupungin konsernihallinnossa rahoituspäällikkönä ja rahoitusryhmän esimiehenä. Vastuualueeseeni kuuluu Espoon kaupungin sijoitusrahastot, kaupungin ja kaupunkikonsernin lainanottoon liittyvät toimenpiteet sekä erilaiset rahoitusprojektit ( PPP-mallit /elinkaarimallit, kiinteistöleasing, kiinteistöyhtiömallit, rahastomallit ym.).


Tulen Kokoomuslaisesta kodista. Jo pienenä tyttönä juoksin Tampereella kerrostalon rapusta toiseen jakamassa Harri Holkerin vaalimainoksia. Puolueeseen liityin kuitenkin vasta vuoden 2012 kunnallisvaalien yhteydessä.

Työssäni Espoon kaupungilla olen joutunut ja saanut seurata kunnallista päätöksentekoa hyvin läheltä ja siitä syttyi ajatus lähteä myös itse vaikuttamaan kotikaupunkini Helsingin asioihin! Niinpä soitin keväällä 2012 piiritoimistoon ja ilmoittauduin ehdokkaaksi. Valtuustoon ei äänet ensimmäisellä kerralla riittäneet mutta ovet vaikuttamistyöhön avautuivat. Tätä tärkeää työtä sain myös jatkaa vuoden 2017 kuntavaalien jälkeen, jolloin äänet riittivät varavaltuutetun paikkaan ja valtuutetun paikka jäi vain harmillisen 50 äänen päähän.

Vanha sanonta eli kolmas kerta toden sanoo toimi kohdallani vuoden 2021 kuntavaaleissa eli äänet riittivät komeasti kaupunginvaltuutetun paikkaan. Tästä luottamuksesta suuri ja lämmin kiitos kaikille äänestäjilleni! Ensimmäinen vuosi kaupunginvaluttettuna, kaupunginhallituksen jäsenenä ja kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtajana on ollut täynnä toimintaa. Suurimpina asioina valtuustokauden tavotteita määrittelevän kaupunkistrategian tekeminen sekä talousarvion laadinta, joissa molemmissa sain olla mukana.

Tule mukaan

Vaalikampanjan tekeminen ei kuitenkaan onnistu yksin.

Olisinkin suuresti kiitollinen kaikesta mahdollisesta avusta ja tuesta kampanjalleni, laita siis viestiä [email protected] ja liity vaalitiimiini. Voit myös tukea kampanjaani rahallisesti tekemällä lahjoituksen tukiyhdistykseni Stadin puolesta ry tilille FI78 5780 3820 1957 99. Lahjoituksilla ostetaan tarpeellista näkyvyyttä eduskuntavaalikampanjalleni. Huomioithan vaalirahoituslainsäädännön. Kiitos mahdollisesta lahjoituksestasi!

Takaisin ylös